känner lite åh ma gad så söta (särskilt emilia) (hahahaha)

Jag fick ett brev igår. Nej, fel. Jag läste ett brev igår, där det stod att om jag inte betalade räkningen samt de tre påminnelseavgifterna (lol) jag fått inom tio dagar skulle saken gå vidare till inkasso. "Oj" sa jag och kände mig väldigt vuxen, fast på ett mer lyxfällan sätt än något annat. Så jag plockade fram bankdosan och kände mig återigen mycket vuxen, minus det faktum att far min fick sköta alltihop för att jag inte förstår något, men detaljer detaljer.

"Oj" sa jag igen när det visade sig att jag var ungefär jättepank. "Hur hände detta?" sa far. "Dajm och kaffe?"sa jag. Hursomhelst visade det sig att brevet skickats den sjätte. Och igår var det den tjugosjätte. Så jag skrattade högt och drabbades av vuxenpanik. Mina föräldrar suckade tungt då de såg min framtid passera revy.. Sen betalade min far för mig och jag grät som en bebis och frågade vad han ville att jag skulle baka åt honom. Ha ha ha
Det var kul.
På sitt eget lilla sätt, ni vet.

/Mogen_chey_94_princessglitter_pandaXoXo

Garfield minus Garfield, aka världens sorgligaste historia












Jag gjorde just en skål med hummus. Till bara mig. Den står ba i köket och väntar. Mmmhummus. Och våfflor. Blir lite fnittrig.

halva ögonbryn och väldigt lockigt hår (dock inte troll-barn denna gång. Next time, next time maj fränds)

"Didn't you say that you learned your lesson from last time you shaved of half of your eyebrows?
"Shut up Dejvid"
"Wow, you look completely out of it.. You eyes are... But hey, did you do something different with your face?
"No. Nothing. I'm wearing nothing"
"Well whatever it is, I like it better"
"Shut up Steven"

Så jag försov mig och missade nationella i fredags. Skratta åt mig, gråt med mig så går vi vidare.
Lillebror har skaffat Netflix! (som jag av okänd anledning ständigt blandar ihop med nya bond-filmen)
Typ "Ska vi se på tjenare kungen på Skyfall??"
Sey wat?
Men det är kul anyweys. Storasyster allmänbildar sig genom hundratals dokumentärer om viktiga saker, vilket man väl kan säga att jag också gör.. Fast genom hundratals avsnitt av Buffy istället.. Ja.

Nu ska jag i äkta lördags-anda fortsätta städa min garderob, eller se på Skyfall.. Och då menar jag Netflix, uppenbarligen.

Utdrag ur Jennybennys skoluppsatser

Jag sitter i skolan och tar igen de miljarder rester jag samlat på mig. När fingrarna blir för uttråkade av enformigheten i att sitta och skriva i timmar tittar jag igenom gamla uppsatser från ettan.

"Kondition eller ”flåset” är något man använder mycket i dagligt tal. ”Jag har kondis som en myrslok” är till exempel ett uttryck jag personligen använder ganska ofta. Fråga mig inte varför, det låter helt enkelt rätt."

"Stjärnblom. En stjärna och en blomma på samma tallrik. Det blir för mycket av det goda. Fy tusan!"

"Jag är fattig. Som ett gatubarn, minus att vara hemlös och omyndig.  Mycket är jag, föräldralös, formlös, lössläppt, men inte hemlös.

Haha, asså, jag känner lite vad i hela?

Jaha