(Førresten har bloggisen 1-års jubileum idag. Grattis bloggisen)


Jag sitter i Norge och ær ledsen och førtvivlad.

Det blir bættre så småningom.

Vi hørs sen.

min lärare sa fy skäms till mig idag, följt av ett "NEJ! jag ska inte moralisera!"

Gissa vad?

Jag hittade mitt sims som varit borta i typ ett år idag!

Ja. Egentligen blev jag inte väldigt upprymd över detta faktum. Det var mer av ett rungande "jaha".
Men men. Hellre en fågel i handen osv.

På tal om sims. Häromveckan satt mor min, jag och amerika-dejvid vid köksbordet och pratade om.. ? Jag vet inte, oviktiga saker. Men! Så börjar mor min prata om mitt föredetta något överdrivna kärlek till ett visst simulations spel.

"Don't do this mom" sa jag. "Hohoho and then, and then.. she does..sims! behind closed doors, hahaaa"  sa hon och plötsligt spred sig en enormt obekväm tystnad.

Dejvid "Heh, akwaaard"

Varför denna obekväma tystnad, frågar ni er? Jo! Dejvid trodde att mor min talade om hur jag "do sins behind closed doors" vilket nu i efterhand är ungefär det roligaste jag någonsin hört.

Det var det.

Skratta på ni.

åh my gad, the killers nya album kom ut idag och det är exciting (sen fyllde bästa kompisen år också, sånt bör ju uppmärksammas)



Så vi gjorde en nördig film som celebration! Whee

Ska man köra ett "i övrigt" skulle det handla om hur jag faktiskt bråkat och gnällt hela dagen över att få en kanin vilket typ kändes som att resa tio år bakåt i tiden. Lite som när man stod på knäna och bad mor sin om att få behålla sin maskfarm. Minnen.

jag har ungefär ingenting alls att säga. Ville mest ha en ursäkt att lägga upp en gif på mig som pillerskakande emo. Yeh.

Sitter och trivs i skolan med en hembakt bulle i munnen. Tror nån fröken varit snäll. Det stod en korg framme och jag kände lite "no questions plis" över hela situationen. Ta en bulle och var tyst.
Jag kan ha läst detta lite fel.
Men antagligen inte.
(Alternativt kan dem ju menat: VIP Jenny)

idag var fars kalas: tårta och bebiskinder. yeh


Sitter i detta nu och ritar (tuschar? hursom är jag sämst på det hahaha ja ja. Oblandad saft sa flickan som drack ut flaskan. Eh) en vit esther med rosa hår och blir rörd till tårar (på riktigt) över hur okluvna mina nyklippta (läs: massakerade) toppar är.
Hur mycket försvann? Jag vet faktiskt inte. Det var en kluven topp åt gången och plötsligt låg där ofantligt mycket hår i vasken och håret täckte inte längre tuttarna.
Ojdå ojdå.
Men whatever. Hår växer.

(Förresten så har jag börjat dricka kaffe igen. Svimmar/spyr inte längre. Det kallas framsteg vänner)


"Du har inte varit aktiv på devote på mer än 3 månader. Om 2 veckor inaktiveras ditt konto och därmed släpps ditt eventuella bloggnamn och blir tillgängligt för alla" sa ett mail till mig.

"Kommer alla heta mediokert nu!??" utbrast jag, bestört om något. Hur stor chansen är att någon annan än jag faktiskt vill ha det bloggnamnet, vet jag inte. Antagligen ofantligt stor.

Hursomhelst fick jag då nypa mig själv i nackskinnet och logga in på min bortglömda blogg och rädda den från giriga namntjuvar.

Let's vandra lite mer än ett år tillbaka:

"När jag vaknade sträckte jag ut händerna framför mig och stönade. Som en zombie.
De närmsta femton minutrarna låg jag i trans, helt förundrad över mina händer och fingrar. "De rör sig när vill att de ska röra sig. Jag kan bestämma när något ska röra sig. Jag kan känna det. Jag har känsel. Jag finns"
Något i den stilen.
I övrigt har jag ätit en hög med skånska pepparkakor. Typ kaka och mat kombinerat. Briljant."

I övrigt kan vi sörja över hur lite människan förändrats. Mogna med åldern osv.