det är fredag och jag älskar. älskar. älskar. (det)


(detta har varit min pepplåt hela dagen, vet inte varför)

Har idag rensat en secondhand affär, pussat på bebis och ska snart iväg med far min för att köpa kakingredienser (ja, eller typ färdiga kakor.. lat heh) och hämta storebrors systemkamera så jag kan plåta lite 20-tals bilder till min foto-läxa.

Senare idag kommer det en massa fina tjejer hit. Vi ska äta amerikanska pancakes. Med jordgubbar. Och grädde. Och nutella. Och sirap. Och glass.

Dör lite.

(sen kanske vi får till en grupp-skype med Emilia)

Dagen kunde inte blivit mycket bättre.

det var roligt

Syster: Serie du gillar - new girl. Titta NU!!!
Syster: Allvarligt. Titta nu.
Syster: Jennyyyyyyy! Huvudroll Zooey Deschanel
Syster: LÄS DINA MEDDELANDEN
Jag: Ojjeee
Syster: Bitch

and you said "hey hey hoo, you know this is the way to go"

29 September står det att det är idag. Frågan är då varför jag gått runt och svettats hela dagen. Sjukt.

Torsdagar är bäst tror jag. Jag har pysslat med stop n motion film och tidningsuppslag (på låtsas då) Att jag sen råkade trycka i mig två wienerbröd (inte äta, trycka) gör väl inte saken värre.

Nej. 

Torsdagar är bra.

Ps. Jag var inne på urban outfitters sida idag och kikade på deras skor. Dog lite. Är uppriktigt avundsjuk nu Emilia. Ds.

ett löskokt tack. fett gott.


Äpplen på marken. Bästa frukosten och en misslyckad bubbla (Jag lovar. Den var jumbo sekunden innan)

Utöver dessa tre guldklimpar (?) har dagen varit ganska skräp. Företagsekonomi. Det säger ju sig självt. Men imorgon! Då ska jag fortsätta med min stop n motion film vilket gör mig så uppspelt att det pirrar i fingrarna.

Note to self: sluta använda mobil kameran och vissla på som om ingen märker (not gonna happen)

det var en tisdag




Rulla i höstlöv, prata med ankor, äta en miljon köttbullar, spendera sin sista krona på choklad och rabarber, sitta med armarna runt knäna i en soffa och titta på porträtt från 1910.

Komma hem. Dricka julmust direkt ur flaskan, måla naglarna guldiga och prata med en Julia på skype.

Helt okej.

we two are makers, just made this mess



Jag har haft migrän och legat i en liten boll i en stor säng i ett mörkt rum halva dagen.
Kanske inte så jätteroligt, tänker ni. Men det har aldrig hänt mig på svensk mark förrut. Så lite speciellt känns det. (typ sätta-notis-i-kalendern-speciellt-fast-ändå-inte-för-det-vore-töntigt)

vi pratar ju ändå om cappuccino glass här

Jag fick mitt allra första pms utbrott idag. Det var mycket känslosamt. Jag skrek och krävde en förklaring till varför alla fick plats i den här familjen utom jag. Det enda jag ber om, skrek jag, (fortfarande väldigt känslosam) är att få lite rum. Kunna leva. Varför vill ni tränga undan mig och göra er av med mig? Jag förstår inte!

Bråket gällde ett paket cappucciono glass som min far ville slänga och jag ville behålla.

Ja... Ny upplevelse liksom.
På tal om flingor...  Jag har ätit två portioner idag. På paketet står det "kalori innehåll per portion, 30 g" Men av erfarenhet vet jag att 30 g oftast är en ganska liten portion. Så jag bestämde mig för att väga flingorna. Min portion består tydligen av 115 gram flingor.

Inga kommentarer.
På skrivbordet framför mig stod en skål med mjölk. Det hade nyligen också varit flingor där i. Jag har märkt att jag har en vana att alltid ta väldigt mycket mjölk på mina flingor, fast jag inte tycker det är särskilt gott. Så då får man liksom alltid en halvfull skål med mjölk kvar på slutet.

Men det hade jag glömt. 

Så jag vände på mig och slängde huvudet bakåt och doppade hela håret i den kvarblivna mjölken. Jag skrattade medan mor stod framför mig och såg ogillande på hur jag skvätte ner hennes golv i ljummen och sockrig mjölk. "Men vänta" sa jag "är inte mjölk bra för håret? Som en inpackning eller nåt?"
"Jenny" sa mor då "Det är flingmjölk du har i håret... Tvätta bort!"

Så var det den hemmabehandlingen ...  Suck.

stop n motion



En dag som alla andra i en medieelevs fantastiska liv. Springa runt i stadsparken, hoppa på fontäner, gömma sig bakom träd och slå kullerbyttor på bryggan. Äta ett halv kilo lösgodis och promenera upp för slottsbacken.

Hård dag.

Jag lider.